Інтеррибфлот

The diy blog  > ! Без рубрики >  Інтеррибфлот
| | 0 Comments

Інтеррибфлот Київ Контакти, Телефони, Директор, Сайт, Квед Єдрпоу 30229462

Він підкреслює, що при виробництві консервів “Аквамарин” не використовуються консерванти, лише стерилізація. Масштабне вторгнення росії спонукало українські компанії шукати рішення для пристосування до нових обставин. Національний бізнес балансує між прибутковістю, сплатою податків та підтримкою армії і постраждалих від Григорій Луцай військових дій. “Інтеррибфлот”, великий виробник рибних консервів “Аквамарин”, також прийняв цей виклик. Незважаючи на великі проблеми з логістикою через воєнні дії, компанія змогла зберегти своє виробництво рибних консервів ТМ «Аквамарин» в країні. Війна поставила перед українським бізнесом безпрецедентні виклики.

Рибні консерви корпорації «Інтеррибфлот» — неодноразовий лауреат міжнародних дегустаційних конкурсів, в рамках яких висока якість продукції відзначена дипломами та медалями. За два роки великої війни, “Інтеррибфлот” зміг зберегти більше ніж four hundred робочих місць і сплатив до державного бюджету понад 200 мільйонів гривень податків та зборів. Своїм прикладом компанія демонструє, як співпраця бізнесу, громадян та влади допомагає Україні перемагати. Згідно Закону України “Про захист персональних даних” індивідуальний податковий номер (ІПН) керівника, засновників та бенефіціарів компанії являється персональною інформацією. Дані в системі VKURSI є похідними від інформації, яка отримана з офіційних відкритих джерел.

Зручна, візуальна карта дозволяє легко знаходити афілійовані компанії як за прямими, так і за не прямими ознаками. В декілька кліків будуть встановлені ймовірні зв’язки між конкретними особами та компаніями, глибина аналізу більше 50 афілійованих вузлів. З початком великого вторгнення російських окупантів, всі в Україні дізналися про окопні свічки. Звичайні люди та навіть діти почали самотужки робити їх для захисників, збираючи порожні  консервні банки де тільки це було можливим.

«Інтеррибфлотом» вже куплено і передано квадрокоптерів з вбудованими тепловізорами на загальну суму 1.7 мільйона гривень та FPV-дронів на 500 тис. Продукція корпорації представлена власними торговими марками — Аквамарин, Море, IRF, Морська колекція, Атлантика — які становлять значну частку ринку рибоконсервної продукції в Україні і визначають розвиток галузі в цілому. Торгова марка Аквамарин — національний бренд-лідер на ринку рибних консервів України. Співвласник групи «Інтеррибфлот» Андрій Чуклін згадує, що першим кроком компанії на шляху власного волонтерства стали щомісячні внески до Благодійного фонду “Повернись живим”.

При цьому лише в 20% судових документів наявний код ЄДРПОУ компанії + назва, в 5% вказують тільки ЄДРПОУ, а в 75% вказують тільки назву. Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons із Зазначенням Авторства four.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці. Компанія ТОВ “ІНТЕРРИБФЛОТ-УКРАЇНА” зареєстрована за юридичною адресою

Бренд “Аквамарин”, що належить групі компаній “Інтеррибфлот”, активно працює над забезпеченням українців якісними консервами. Засновник “Інтеррибфлот” Григорій Луцай та співвласник компанії Андрій Чуклін розповіли в інтерв’ю про особливості роботи підприємства в умовах війни. Зведені дані та аналітична інформація в Системі має виключно інформаційний характер. Користувач використовує зведені дані та аналітичну інформацію для прийняття будь-яких рішень виключно на власний розсуд і Компанія не несе жодної відповідальності за наслідки використання цих даних та аналітичної інформації. За кодом юрособи, що називається номер запису в єдиному державному реєстрі, можна дізнатися, в якому місці знаходиться цей контрагент – для ТОВ “ІНТЕРРИБФЛОТ” це Київ, в нашому довіднику на літеру І. Юридична адреса юрособи Україна, #, місто Київ, ПРОСПЕКТ АКАДЕМІКА ПАЛЛАДІНА, будинок #, корпус #, а також більш детальну інформацію можна знайти в повній версії нашої системи.

У тісній співпраці з громадською організацією «Окопні свічки», підприємство взяло на себе зобов’язання щодо постачання понад 15 тисяч бляшаних банок. Ці банки, які раніше використовувались для консервування, знайшли своє друге життя як основа для свічок, які військові використовують для обігріву та освітлення у польових умовах. З початку широкомасштабного вторгнення рф український бізнес не залишився осторонь, активно допомагаючи військовим. І один з яскравих прикладів – група компаній «Інтеррибфлот», яка й надалі докладатиме максимум зусиль, щоб разом наближати нашу спільну перемогу. Та джерел третіх осіб, які мають право збирати, обробляти та передавати дані згідно з законодавством України. Під час перших місяців війни “Інтеррибфлот” активно приєднався до волонтерських ініціатив громадських організацій та місцевої влади.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *