які передадуть ЗСУ

The diy blog  > ! Без рубрики >  які передадуть ЗСУ
| | 0 Comments

Скільки Зсу Потрібно Винищувачів F-16 Експерт Назвав 5 Важливих Фактів, Які Слід Знати Уніан

Термінали встановлюються у тому числі на кораблях, підводних човнах, в органах управління ядерними силами тощо. Пентагон не розкриває характеристик терміналів SATCOM, які отримає Україна. Bofors L70 – шведська зенітна автоматична гармата калібру 40 мм.

Фактично це модернізована версія американського бронетранспортера з покращеною бронею, заточена саме під наступальні дії. Штатним озброєнням YPR-765 є 12,7-мм кулемет в одномісній башті, прикритій броньовими листами. Екіпаж складає три людини і семеро бійців можуть бути в десанті. Розроблений у 1980-х, він став основним бронетранспортером фінської армії. Може бути озброєним великокаліберним кулеметом НСВТ або M2 Browning.

– Коли говоримо про потреби Збройних сил в новому оснащенні, в новому озброєнні, то маємо розуміти, що зараз ми готуємося до нового етапу протистояння з Російською Федерацією, який складається з двох компонентів. Йдеться про підтримання в боєздатному стані тих систем, які ми вже отримали, і відповідно, боєприпасів до них, та розширення оборонних і наступальних можливостей Збройних сил. Залежно від модифікацій може знищувати цілі на відстанях 8-9 км та висотах 4-5 км. Використовує “лазерну стежку” для наведення на ціль й ігнорує теплові пастки, а згаданий лазерний промінь часто не фіксується системами попередження на вертольотах армії Росії. “Страйкери” можуть перевозити до дев’яти бійців десанту, тож ці бронетранспортери з урахуванням їхньої броні можуть серйозно впливати на розгортання військ на полі бою під час наступальних операцій.

Мова про американський основний бойовий танк M1 Abrams – найбільш поширений танк в армії США. Утім, звісно, що головною зброєю атаки були і залишаються танки, а саме важкі основні бойові танки, як згаданий Leopard. Крім того, пан Коваленко не виключає, що С-UAS зможе працювати й по інших цілях. Defense One, посилаючись на представників американської державної підрядної компанії SAIC, пише, що “США відправлять Україні експериментальну зброю для боротьби з іранськими та китайськими дронами”. Може використовуватися як підствольний гранатомет автоматів або ж самостійно.

Щоб створити боєприпас, треба мати хімічну промисловість, металургію тощо. Ми сьогодні не виготовляємо жодних порохів, у нас немає вибухових речовин, ми це закуповуємо у наших партнерів. «Німеччина постачає Україні танкові мостоукладники, які призначені для того, щоб проводити бойові машини, де це треба», — говорить військовий експерт. Окрім того, Abrams стоїть на озброєнні польської армії і підготовка українських екіпажів цілком може відбуватися там. А броня башти з елементами титану та вольфраму може захистити від підкаліберних танкових снарядів радянського зразка на відстані до 1,5 км.

На півдні російська армія, зокрема, окупувала частину Запорізької та Херсонської областей, а на півночі – райони Сумщини та Чернігівщини. Ми активно співпрацюємо з європейськими країнами, щонайменше три європейські країни зі Східної Європи є кооператорами для створення разом з нами мін a hundred and twenty мм, 80 мм. І тут насправді нібито є певні просування, але вони, як на мене, не є такими кардинальними, як хотілося б. Тобто БМП як головна потреба [для першої лінії], і плюс, як не дивно, гусенична техніка для другої лінії і виконання низки бойових та тилових завдань. Зокрема, знову ж таки дуже позитивні відгуки у наших військових щодо БТР М113.

Розвідувально-ударні дрони Bayraktar TB2 здатні розганятися до 200 км на годину та можуть підніматися на висоту до 8 км. Байрактари скидають авіабомби та керовані протитанкові ракети. Створювали їх спеціально для того, щоб знищувати радянські танки, враховуючи їхні особливості, тактику використання й різні типи місцевості, де такі танки можуть бути знищені. 16 грудня 2022 року, під час масованої атаки на Київ, командир взводу Андрій Дячук точними пострілами з ПЗРК Stinger “приземлив” дві ворожі ракети, які летіли в бік столиці.

MK19 – американський 40-мм автоматичний станковий гранатомет, аналог радянських АГС. Використовується в армії США з кінця 1960-х років та пройшов багато війн, починаючи з В’єтнамської. А з подробиці на нашому сайті кінця лютого в Україну вже почали надходити перші західні основні бойові танки Leopard 2. Наприклад, 2 січня 2023 року з’явилося відео, як ця американська ракета добила танк T-90М “Прорив”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *